eventtec-kuorma-auto-esiintymislava
eventtec_mikseri_vuokralaite
eventtec_4
eventtec_aanentoisto_vuokralaite

Palveluihimme kuuluvat äänentoisto-, valaistus- ja kuvatekniikkapalvelut sekä tapahtumantuotanto. Toimitamme myös tapahtumien rakenteita.

Yleisötapahtumat

Meillä on vankka kokemus erilaisten yleisötapahtumien, kuten festivaalien, yritysjuhlien, konserttien, musikaalien ja show’den teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta niin äänen, valon kuin kuvankin suhteen. Nykyaikainen laitteisto yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon ja tinkimättömään asenteeseen takaavat onnistuneet juhlat ja tyytyväisen yleisön. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua ja luomme kokonaisuuden asiakkaamme toiveiden pohjalta.

Yritystapahtumat

Kauttamme löydät myös tapahtumantuottajan palvelut, jos haluat tapahtumasi ”avaimet käteen” -periaatteella tai kaipaat apua suunnitteluvaiheeseen, etukäteisjärjestelyihin tai tapahtumanhallintaan.

Messuosastot

Onko yrityksesi tai järjestösi menossa näytteilleasettajaksi messuille? Teemme toimivia, näyttäviä ja kompakteja messuosastokokonaisuuksia, jotta edustamasi asia saisi ansaitsemansa huomion.

Laitteistojen vuokraus

Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, meiltä voit vuokrata äänentoistolaitteet esimerkiksi seminaariin, muotinäytökseen, häihin tai bändikeikalle.